U srijedu 5. jula s početkom u 18 sati u Centru će biti promovirana knjiga Fuada Šišića “SISTEMSKA TRANSFORMACIJA, NA PRIMJERU TEŠANJSKE PRIVATNE KOMPANIJE SARAČEVIĆ d.o.o.”, koja je upravo objavljena u našem izdanju.

O knjizi će govoriti njeni recenzenti Boris Vukić i Tarik Kadrispahić, zatim vlasnik kompanije »Saračević« Osmo Saračević, urednik knjige Amir Brka i sâm autor.

O AUTORU

FUAD ŠIŠIĆ rođen je 20.6.1960. godine u Raduši (Tešanj), diplomirao je mašinstvo u Sarajevu i radio u Unico filteru. Od 1994. do 2000. bio je Načelnik Općine, a potom je iznova u privredi. Za Načelnika Tešnja ponovo je izabran 2008, a 2012. i za predsjedavajućeg Općinskog vijeća. U MANN+HUMMEL-u je od 2013, a od početka 2017. godine radi u kompaniji »Saračević«. »Sistemska transformacija« deveta je Šišićeva knjiga, a sedma u izdanju Centra za kulturu i obrazovanje Tešanj.

O RECENZENTIMA

BORIS VUKIĆ je partner i jedan od osnivača Adizes Southeast Europe (ASEE) Novi Sad i Senior Associate Adizes Institute USA na kojem je 1995. certifikovan za vođenje organizacionih promjena.

TARIK KADRISPAHIĆ je suosnivač i direktor firme CEO Targer inžinjering i konsalting (Engineering & Consulting), d.o.o. Sarajevo.

Prethodna Komedija »Milka i Neđo«

Copyright © 2023 Centar za kulturu i obrazovanje Tešanj | Developed by Smart televizija d.o.o.